ATT BLI SPEGLAD

Jag har utbildat och guidat grupper och indivder i över 15 år. Vi har skrattat och gråtit tillsammans. Vi har lärt av våra misstag och utmanat oss själva. I ett möte speglar vi varandra. Genom att göra det lär vi oss om oss själva och den andre. Vi får bekräftelse. Vi får se det vi är bra på och det vi behöver utveckla. I ett autentiskt möte kan lärande ske i välmående och glädje.Vi får insikter om att förändring kan göra ont och vara obekvämt men också spännande. Med trygghet i och kunskap om vår egen inre teknologi blir livet en spännande och innerlig resa.

Apotea

"Med en självklarhet och ett lugn guidade Louise oss genom ett fantastiskt skogsbad. Redskapen hon gav oss hjälpte oss att verkligen uppleva och ta in allt runtomkring. Efter skogsbadet klev ett harmonsikt och avslappnat gäng ut ur skogen."

Sofia Modig, Apoteas marknadsavdelning

Uniflex

"Under sin tid på Uniflex utarbetade Louise coachmetoder och verktyg för en blandad målgrupp. Hon är oerhört engagerad och lyhörd. Med många och varierade arbetsuppgifter prioriterar hon och utför ett effektivt arbete utan att göra avkall på det medmänskliga perspektivet. Hon tillför en positiv stämning i alla tänkbara organisationer."

Josefin Dorkhom, chef Uniflex

Sundbybergs stad

"Genom ett lugnt och pedagogiskt förhållningsätt  guidade Louise arbetsgruppen i olika övningar, från fokuserad hjärnträning till mindfulness och avslappning"

Julia Svahn, projektledare resursteamet

Skapaskolan

"Louise är en erfaren, lyhörd och skicklig processledare samt en bred och självgående
metodutvecklare. Jag kan varmt rekommendera Louise till den som vill utöka sina pedagogers och sin verksamhets repertoar inom meditation, mindfulness och mind-body tekniker och som söker en vägledare för att kunna göra det."

Christer Holger, Grundare och VD Skapaskolan